Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

До уваги мешканців Запорізького району!

З метою впорядкування торгівлі, додержання вимог чинного законодавства щодо якості та безпеки товарів, захисту прав споживачів розпорядженням голови райдержадміністрації від 10.05.2019 № 191«Про вжиття заходів щодо ліквідації незаконної торгівлі у Запорізькому районі» створено та затверджено районну робочу групу щодо ліквідації стихійної торгівлі в неустановлених місцях. До складу робочої групи входять представники Запорізького районного відділення поліції Дніпровського відділу ГУ НП в Запорізькій області, Вільнянського управління ГУ ДФС у Запорізькій області, Запорізького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області, представники громадських організацій та ЗМІ.
Торгівля у невстановлених місцях є правопорушенням, за яке передбачена адміністративна відповідальність згідно зі статтею 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення: «Торгівля в містах з рук на вулицях, площах, у дворах, під'їздах, скверах та в інших невстановлених місцях - тягне за собою накладення штрафу від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі або без такої.
Торгівля з рук у невстановлених місцях промисловими товарами - тягне за собою накладення штрафу від шести до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі».
Шановні мешканці району, будьте обережні! Користуйтеся лише послугами стаціонарної мережі продуктових магазинів або продавців на узаконених ринках та спеціально відведених місцях торгівлі. Бережіть своє здоров'я та життя, рідних і близьких Вам людей!

У разі виявлення фактів продажу товарів у невстановлених для здійснення торгової діяльності місцях, просимо вас повідомляти Запорізьке відділення поліції Дніпровського відділу поліції ГУ НП в Запорізькій області за телефоном 223-61-91(чергова частина) або за телефоном 102.

Відділ економічного розвитку
і торгівлі райдержадміністрація



Середа, 15 Травня 2019 13:11 | Переглядів: 149

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]