Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

БЕЗРОБІТНІ ЗАПОРІЖЦІ МОЖУТЬ БЕЗКОШТОВНО ОТРИМАТИ ПОСЛУГИ З ПРОФОРІЄНТАЦІЇ В ОНЛАЙН ФОРМАТІ

Усі, хто потребує вибору або зміни професії, обрання свого кар’єрного шляху, визначення власних професійних інтересів, здібностей, психологічних схильностей, мають можливість безкоштовно отримати послуги з профорієнтації в онлайн форматі.

Службою зайнятості запроваджено онлайн-профорієнтацію за допомогою спеціального сервісу, який можна запустити прямо у браузері комп'ютера - вебплатформа «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа».

Як повідомили в Запорізькому обласному центрі зайнятості, відтепер система профорієнтаційного діагностування стала загальнодоступною, всі охочі мають можливість безкоштовно отримати послуги з профорієнтації дистанційно у онлайн форматі без відвідування центру зайнятості. Для цього достатньо зв’язатися з профконсультантом центру зайнятості, повідомити про своє бажання та отримати код доступу.

За допомогою цього онлайнсервісу будь-якому зареєстрованому користувачеві, починаючи з 14 років, можна безкоштовно пройти тестування, яке допоможе визначитися з вибором професії чи сфери діяльності.

Проходження всіх тестів гарантує високу результативність діагностики та максимально наближений професійний вибір для людини, яка проходить тестування.

За результатами повного тестування програма пропонує не приблизні напрями професійної самореалізації, а конкретні професії відповідно до особистісних інтересів та схильностей, із зазначенням відсотка відповідності.

На сьогодні близько 4 тисяч запоріжців виявили бажання скористатись онлайн ресурсом «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа» та зареєструвалися на сайті. А 1660 жителів Запорізької області вже пройшли тестування та отримали консультації фахівців.

За словами фахівців, проаналізувати отримані результати можна і самостійно, але краще зрозуміти результати тесту допоможуть фахівці центру зайнятості. Вони нададуть не тільки професійну консультацію щодо вибору напряму професійної діяльності, а й розкажуть про пропозиції на ринку праці.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Четвер, 23 Травня 2019 10:12 | Переглядів: 148

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]