Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини з податкової

Соціальний діалог і трудові відносини: що необхідно знати запорізьким роботодавцям?

У Запоріжжі відбувся семінар для роботодавців м. Запоріжжя, присвячений питанням легалізації заробітних плат та додержання законодавства про працю.

Спікерами заходу стали представники Головного управління Держпраці у Запорізькій області, фіскальної служби Запорізької області, Головного управління Пенсійного фонду України м. Запоріжжя, управління з питань праці Запорізької міської ради, Запорізького міського центру зайнятості, Фонду соціального страхування України в Запорізькій області, Запорізького обласного союзу промисловців, підприємців (роботодавців) "Потенціал".
На почату заходу учасники зауважили, що проблема з офіційним працевлаштуванням робітників і виплатами тіньових доходів залишаються актуальними для Запорізького регіону, тому від заходів органів влади з легалізації праці та добровільного оформлення найманих працівників з боку самих роботодавців залежить подальше пенсійне забезпечення і соціальні гарантії для працюючих.
Під час семінару для присутніх керівників та бухгалтерів запорізьких підприємств державної і приватної форм власності представники відомств роз'яснили порядок прийняття на роботу працівників, належного оформлення документів, взаємодії з контролюючими структурами та особливості сплати податків і зборів.
Про актуальні аспекти адміністрування єдиного соціального внеску розповіла заступниця начальника відділу аналізу та прогнозування надходжень податків та зборів з фізичних осіб та єдиного внеску Головного управління ДФС у Запорізькій області Лариса Страхова. Вона звернула увагу на необхідності правильного заповнення звітності та способах її подання, зокрема, за допомогою мережі Інтернет.
Крім того, було наголошено, що переважна більшість податкових сервісів переведена в електронний формат. Онлайн послуги доступні на сайті фіскальної служби та в Електронному кабінеті платника, в якому зосереджена вся необхідна інформація та інструментарій обслуговування.
У ході діалогової частини семінару представники запорізьких підприємств отримали вичерпні відповіді на питання, що їх цікавили.

Головне управління ДФС у Запорізькій області

Переглядів: 170

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]