Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини з податкової

На найвищому флагштоку Запоріжжя піднято прапор Євросоюзу

Сьогодні, 11 травня, на вершині кургану біля Музею історії Запорозького козацтва на о. Хортиця відбулася церемонія підняття прапору Євросоюзу. Відтепер він майорітиме над Дніпром на рекордній висоті майже 90 метрів, як символ підписання угоди про безвізовий режим між Україною та ЄС.

В урочистостях з цієї нагоди взяли участь керівництво Запорізької облдержадміністрації, Запорізької обласної ради, в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Юліана Козаченко, заступник начальника ГУ ДФС у Запорізькій області Олег Матвійчук, перший заступник начальника Запорізької митниці ДФС Антон Жучков, представники інших органів влади, громадськості.

Під час заходу учасники наголосили на важливій ролі українського народу у прагненні до інтеграції у європейське суспільство, поступових кроках держави до стандартів ЄС в усіх ключових напрямах, зокрема, законодавчому, економічному, фінансовому, соціальному.

– Наближення України до Європейського Союзу в цьому році набуває особливого значення та вже має конкретні результати. Ми робимо значні кроки для успішної та повноцінної співпраці з країнами ЄС. Зокрема, фіскальна служба, поступово запроваджує європейські стандарти для удосконалення взаємодії з платниками податків, – підкреслила Юліана Козаченко.

Зазначимо, що сьогодні Рада Євросоюзу затвердила безвізовий режим для України. Наступного тижня заплановано підписання документу президентом Європарламенту та послом головуючої в Євросоюзі Мальти.

Переглядів: 500

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]